EXPO CONSTRUCTIONS CYPRUS
7-9 Απριλίου 2023

Χώρος Αρχής Κρατικών Εκθέσεων Λευκωσία

Εκθέσεις

Παρακάτω θα βρείτε το πρόγραμμα των εκθέσεων για το 2023 αλλά και προηγούμενων διοργανώσεων.

2023

EXPO ELECTRON.NET

7-9 Απριλίου, Χώρος Αρχής Κρατικών Εκθέσεων – Λάρνακα.

3η διεθνή Έκθεση ELECTRON.NET Συστημάτων Ασφαλείας, Τηλεοπτικών Συστημάτων, Συστημάτων Εξελιγμένης Τεχνολογίας και το 2ο Drone Show στην Κύπρο! Η έκθεση ELECTRON.NET αποτελεί την έναρξη μιας νέας εποχής στους τομείς των συστημάτων ασφαλείας, των ηλεκτρολογικών υλικών, του φωτισμού, των ηλεκτρονικών συστημάτων, της ψηφιακής τηλεόρασης, των υπηρεσιών του διαδικτύου και τον ευρύτερο τομέα της τεχνολογίας. Παρουσιάζει καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, σε μια αγορά που αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς, ακολουθώντας τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της εποχής μας αλλά και την τεχνολογική εξέλιξη που αλλάζει τα δεδομένα, όπως για παράδειγμα σήμερα, να διαθέτουμε smart homes, να μπορούμε να απολαμβάνουμε τηλεόραση, διαδίκτυο, σταθερή και κινητή τηλεφωνία από έναν και μόνο πάροχο. Στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν επιδείξεις Drones, ενώ στα περίπτερα θα δουν εξελιγμένα hign.end μοντέλα για ερασιτεχνική αλλά και επαγγελματική χρήση.

SAVE ENERGY

7-9 Απριλίου, Χώρος Αρχής Κρατικών Εκθέσεων – Λάρνακα.

Η έκθεση SAVENERGY είναι αποκλειστικά αφοσιωμένη στη βελτιστοποίηση των επιδόσεων μέσω της ενίσχυσης της ενεργειακής απόδοσης σε όλη την Κύπρο. Φέρνει επιχειρήσεις και οικογένειες μαζί, για να ανακαλύψουν τις νεότερες λύσεις και τεχνολογίες από πραγματικούς επαγγελματίες. Η SAVENERGY 2020 είναι εκεί όπου οι βασικοί παίχτες της ενεργειακής αποδοτικότητας σε όλους τους τομείς των εμπορικών, βιομηχανικών και οικιστικών κτιρίων παρουσιάζουν καινοτόμες λύσεις. Αυτή είναι η εκδήλωση για όποιον θέλει να ανακαλύψει λύσεις ενεργειακής απόδοσης που μετατρέπονται άμεσα σε εξοικονόμηση χρημάτων.

ENVIROTECH

/, Χώρος Αρχής Κρατικών Εκθέσεων – Λάρνακα.

13η Έκθεση για τις Τεχνολογίες Νερού και του Περιβάλλοντος. Παρουσιάζονται αναλυτικά: Συστήματα διαχείρισης και επεξεργασίας νερού, Συστήματα Διαχείρισης και επεξεργασίας υγρών και στερεών αποβλήτων, Συστήματα Βιολογικού καθαρισμού – χημικά νερού, Αφαλάτωση – φίλτρανση – αποσιδήρωση – αποσκλήρυνση, Φίλτρα νερού, Επιχειρήσεις/συστήματα/εξοπλισμός ανακύκλωσης, Υπηρεσίες ασφάλειας και υγείας, Καθαρισμός/Απολυμάνσεις χώρων, Τεχνολογίες περιβάλλοντος, Αντλίες – Αντλητικά συστήματα, Διάφορες άλλες τεχνολογίες και υπηρεσίες νερού και περιβάλλοντος.

ndertime

Απρίλιος 2019, Pallace of Congresses, Τίρανα, Αλβανία

Για 7 συνεχή έτη στις εκθέσεις παρουσιάζονται αφενός, όλος ο κόσμος των κατασκευών με μονωτικά, δομικά υλικά, Χρώματα, αλλά και κουφώματα, ανελκυστήρες κλπ, και αφετέρου όλο το φάσμα του κλιματισμού για ψύξη και θέρμανση, οικονομική θέρμανση, συστήματα εξαερισμού και ηλιακούς συλλέκτες. Η έκθεση CONSTRUCTIONS NDERTIME ALBANIA, και η έκθεση KLIMATHERMIKA, έχουν καθιερωθεί σαν θεσμός στη χώρα αλλά και στα Δυτικά Βαλκάνια, με συμμετοχές από 5 χώρες, Αλβανία, Ελλάδα, Ιταλία, Ρουμανία, Σερβία, Κόσσοβο, και Τουρκία, και αποτελούν το μεγάλο επιχειρηματικό γεγονός, καθώς δημιουργείται μία εξαιρετική πλατφόρμα συνεργασιών μεταξύ των επιχειρηματιών των Δυτικών Βαλκανίων.

Οι πωλήσεις και οι εμπορικές συμφωνίες που γίνονται κάθε χρόνο επιβεβαιώνουν ότι οι παράλληλες εκθέσεις Διεθνή Έκθεση CONSTRUCTIONS KLIMATHERMIKA αποτελούν κάθε χρονιά το μεγάλο εκθεσιακό και εμπορικό γεγονός στην πόλη των Τιράνων.

Portfolio Εκθέσεων & Επιχειρηματικών Αποστολών

kataskeves_gr1
latomio
B2B meeting
yapi

Για 11 χρόνια στη σειρά, η έκθεση ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ – ΠΡΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ήταν ένα «φαινόμενο» που κάλυπτε το πλήρες φάσμα του τομέα των υποδομών και των κατασκευών, καθώς και τα προκατασκευασμένα σπίτια, παρουσιάζοντας όλες τις νέες τεχνολογίες.

Η έκθεση διοργανωνόταν κάθε χρόνο στο Helexpo Palace στο Μαρούσι, με χιλιάδες κόσμο να την επισκέπτονται κάθε χρόνο τακτικά από την Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και το εξωτερικό γενικότερα.

Μία έκθεση καινοτομία για την Ελλάδα. Η έκθεση ΛΑΤΟΜΕΙΟ πραγματοποιούνταν σε ανοιχτό χώρο λατομείου. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας τα μηχανήματα έργων & φορτηγών που τους ενδιέφερε, με πίστα Test Drives, ώστε οι επισκέπτες να ζουν την εμπειρία της δοκιμής.

Με ζωντανές Επιδείξεις και Τest Drives η έκθεση ΛΑΤΟΜΕΙΟ ξεχώρισε μέσα στα χρόνια ως μία πραγματική εμπειρία και το πιο σημαντικό γεγονός του κλάδου με χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επί 3 συνεχή χρόνια, οι επαγγελματικές συναντήσεις πραγματοποιούνταν 2 φορές το χρόνο, στο Ιράκ ή στην Ελλάδα. Κατά τις επιχειρηματικές συναντήσεις, οι ελληνικές & κυπριακές επιχειρήσεις συναντήθηκαν με τους ιρακινούς επιχειρηματίες από όλη την περιοχή (Erbil – Sulaimanyiah – Dohu – Bghdad) για να ολοκληρώσουν τις αρχικές συμφωνίες ή να προχωρήσουν σε νέες.

Σε κάθε επιχειρηματική αποστολή πραγματοποιούνταν περίπου 550 επιχειρηματικές συναντήσεις και επισκέψεις σε ενεργά έργα.

Επίσημος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος επί 3 συνεχή χρόνια της Διεθνούς έκθεσης YAPI FUARI Turkeybuild, η οποία πραγματοποιείται στο Εκθεσιακό Κέντρο TUYAP FAIR & CONGRESS, στην Κωνσταντινούπολη.

Κάθε χρόνο, από το 1995, η YAPI FUARI Turkeybuild αποτελεί το επίκεντρο της οικοδομικής βιομηχανίας στη Τουρκία, αλλά και της περιοχής ευρύτερα με συμμετοχές και επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

kyiev
beauty
marathon-expo

Επίσημος αντιπρόσωπος με ελληνικό περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση KyivBuild, που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο του Κιέβου (IEC) στην Ουκρανία. Η έκθεση KyivBuild είναι μία πραγματική έλξη για τους επαγγελματίες των κατασκευών στην Ουκρανία, και κάθε χρόνο πολλές διεθνείς εκθέσεις αναγνωρίζουν τη σημασία και την αποτελεσματικότητά της.

Μέσα από την έκθεση και το συνέδριο, οι εταιρείες στον τομέα της ομορφιάς των Δυτικών Βαλκανίων συναντήθηκαν άμεσα με τους επαγγελματίες αγοραστές και το κοινό, αναπτύσσοντας τις εξαγωγικές τους δραστηριότητες. Οι συμμετέχοντες ήταν σε θέση να αναπτύξουν το δίκτυό τους στα Δυτικά Βαλκάνια, πραγματοποιώντας πωλήσεις στους επισκέπτες.

Στα πλαίσια διοργάνωσης του Διεθνή Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» στη Θεσσαλονίκη και για 3 συνεχή έτη, διοργανωνόταν η έκθεση Marathon Expo. Η έκθεση βρισκόταν στον χώρο εγγραφής του Μαραθωνίου, ακριβώς δίπλα στο λιμάνι, δημιουργώντας ένα ζωντανό, άμεσο και στοχευμένο εμπορικό γεγονός.